De kinderkoffer inpakken

De kinderkoffer inpakken

1 juli 2021 0 Door Remco

We mogen weer op vakantie. Niet iedereen wilt al naar het buitenland en dat is begrijpelijk, gelukkig kan jij ook in ons eigen landje ontspannen en de zomervakantie doorbrengen. Maar voor wie wel ergens anders naartoe wilt, is er veel meer mogelijk dan vorig jaar. Voor de meeste plekken heb je een negatief testresultaat nodig, dus als je als gezin weg wilt, moet je je wel van tevoren laten testen. Twee dingen checken dus van tevoren: een test en een bestemming die ook voor de kinderen leuk is. Als je dat dan hebt, kun je beginnen met voorbereiden. In deze blog vertel ik wat je allemaal voor je kleine in moet pakken. Lees je mee?

Genoeg speelgoed

Ik zeg kleine, maar als je een kind hebt van een jaar of 10/11 zijn ze al niet meer zo klein. Toch blijven ze altijd jouw kleintjes. En die kleintjes die hebben wel het één en ander nodig aan vermaak. Nu kun je op vakantie niet elke dag naar een waterpark of speeltuin, dus moet er ook iets mee voor de tijd in het resort of het huisje. Neem boekjes mee voor het samen lezen ’s avonds en ook het favoriete speelgoed mag niet ontbreken. Maak afspraken met je kind over wat en hoeveel er mee genomen wordt. Spreek bijvoorbeeld af dat hij of zij drie stuks speelgoed mee mag. Zo voorkom je dat de hele koffer met plastic wordt volgegooid.

Dit en dat ter bescherming

Vergeet geen beschermende middelen mee te nemen zoals zonnebrand en deet. Kinderhuidjes zijn veel kwetsbaarder dan een volwassene huid. Daarnaast wordt natuurlijk niemand vrolijk van muggen en vooral de jeukende bulten die ze na een bezoekje achterlaten. Iedereen heeft een vrolijke vakantie als de huid van je kindje beschermd is tegen verbranding en men niet geïrriteerd raakt door eventuele overlast van insecten op de plaats van bestemming.

De nieuwste collectie

Het belangrijkste dat in de koffer gaat, is natuurlijk de kleding. Tijd voor iets nieuws. De leukste merken van kinderen hebben nu ook hun hele zomercollectie te koop. Door items te halen van Dsquared kids verzeker je jezelf ervan dat jouw kindje er deze zomer stoer en stijlvol uitziet, of ze nu 6 of 10 zijn. Liever iets dat nog steeds stijlvol is maar iets minder stoer, meer zacht? Werp dan een blik op de collectie van Nik en Nik. Daar hebben ze kleding met meer kleur en print, wat voor een meer kinderlijke sfeer zorgt.