Alles wat je moet weten over helderziende

Alles wat je moet weten over helderziende

27 november 2020 0 Door Remco

Ik heb ervaring met vele online mediums, astrologen en helderzienden. Een helderziende kan vaak net zoals een medium contact leggen met overleden personen en geesten. Ze krijgen beelden door van een van hun begeleiders, dit kan een gids of engel zijn. Deze beelden interpreteert een helderziende en op deze manier kunnen ze een boodschap een je doorgeven. Dit kan een boodschap zijn van een dierbare die overleden is of het kan energie zijn die ze oppikken die rondom je hangt en die je misschien wel last geeft. Een helderziende heeft het vermogen om op buitenzintuiglijke wijze beelden van gebeurtenissen te zien die zich in een andere tijd of plaats hebben voorgedaan. 

Wat voor soort vragen kan je stellen aan een helderziende

Op het moment dat je online contact hebt met een helderziende via een live chat dan kan je deze vele verschillende vragen stellen zoals over je studie, carrière, liefde, relaties, persoonlijke ontwikkeling en coaching en met betrekking tot je kind. Voorbeelden van deze vragen kunnen zijn of je een nieuwe baan gaat vinden, welke studie het beste bij je past, of je een betere financiële situatie kan verwachten, of je relatie met jezelf beter wordt, of je een nieuwe liefde in je leven krijgt, of je relatie het volhoudt over de tijd, hoe je de juiste partner kan vinden, of je een gezin zal stichten, hoe je kan voorkomen telkens in dezelfde valkuilen te stappen, of je moet verhuizen, hoe je het beste met je gevoeligheid kan omgaan en hoe je het beste bepaalde zaken kan vormgeven binnen je leven. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je vragen hebt met betrekking tot je kind. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je kind dingen ziet en je weet niet of dit echt is of een fantasie of als je kind hoog gevoelig is en je weet niet hoe je hiermee om moet gaan. Een helderziende kan je advies geven over je toekomst of energie rondom je oppakken die aanwijzingen geeft over bepaalde zaken zoals een nieuwe baan of liefde die op je pad komt. Ze kunnen geen expliciete uitspraken doen over je toekomst, wel kunnen er dingen door ze aangevoeld worden.

Wanneer kan ik online of telefonisch een helderziende bereiken

Dit kan je doen op elk gewenst tijdstip van de dag, lekker vanaf de bank of je luie stoel. Hou er alleen rekening mee dat niet iedere helderziende werkt op een tijdstip dat je misschien uitkomt. Ze werken vaak vanuit hun praktijk of huis en hebben hun eigen werkschema.