Ben jij klaar voor de zon komend weekend?

Ben jij klaar voor de zon komend weekend?

17 februari 2021 0 Door Remco

Afgelopen weekend lag er nog bijna een meter sneeuw, konden we schaatsen over het ijs en genieten van het koude winter weer. Maar komend weekend staat de zon hoog aan te hemel te schijnen en lopen de temperaturen op tot twee cijfers boven nul inplaats van onder nul. Dat is uiteraard weer een lekkere omschakeling, maar is onze garderobe daar al wel aan toe? Want de truien hebben we speciaal uit de kast gehaald, maar die hoeven we dit weekend niet aan te doen.

 

Is jouw garderobe klaar voor de zon?

Damesmode, ontzettend veel keuze en mogelijkheden om je te kleden. En met dat warme weer niet minder uiteraard. Dus het is wel fijn wanneer jouw garderobe is ingespeeld op het weer wat we de komende dagen gaan krijgen. Korset, jurken, rokken of misschien wel een jumpsuit alles is mogelijk en je moet vooral kijken waar jij je prettig in voelt. Want niets is zo vervelend dan een hele dag ergens in rond lopen waar je je totaal niet prettig in voelt. Als je thuis bent is dat natuurlijk ook een klein beetje anders, dan kan je je ook nog gemakkelijk omkleden en denken om iets makkelijks aan te trekken. Maar wanneer je de hele dag op werk bent kan dat uiteraard niet. En dan is het wel fijn wanneer je iets aan hebt waar je je de hele dag prettig in voelt maar ook wat voor jou werkt uiteraard. 

 

Dus kijk altijd goed naar wat jij fijn vindt. Want vindt jij rokjes heel leuk maar voel je je er zelf niet prettig in en vind je het altijd leuker staan bij iemand anders dan bij jezelf, dan is dat ook iets waar je over moet nadenken natuurlijk. Anders is het ook zonde wanneer je heel veel rokjes koopt maar ze nooit aandoet. Of wanneer je bijvoorbeeld iedere keer in een rokje loopt en je totaal niet op je gemak voelt. Dat is dan natuurlijk ook niet fijn.

Kijk altijd naar wat jij fijn vindt, loop jij het liefst elke dag in een broek rond, dan moet je vooral lekker veel broeken kopen en deze aantrekken. Want een outfit is pas compleet wanneer je jezelf er ook heel prettig in voelt. Want die zelfverzekerdheid maakt het geheel helemaal af uiteraard. Dus daar ga jij nu ook elke keer voor natuurlijk. Die zelfverzekerdheid in een outfit. Dat maakt de outfit ook gelijk tien keer mooier dan ie eigenlijk al is.