Rabatdelen koop je bij Pontmeyer

Rabatdelen koop je bij Pontmeyer

14 april 2019 0 Door Remco

Als je op zoek bent naar rabatdelen kan je het beste kijken op de website van Pontmeyer. In deze blog vertel ik je waarom en waar je rabatdelen allemaal voor kan gebruiken, wie weet is dit een uitkomst voor jouw klusprobleem. Rabatdelen hebben over het algemeen een redelijk specifiek doeleinde. Toch is het materiaal waar weinig mensen aan denken. In deze blog vertel ik je hier meer over. Ook vertel ik je over de webshop van Pontmeyer en waarom je rabatdelen hier het beste kunt bestellen.

Kopen bij Pontmeyer

Eerst de basis. Pontmeyer is een zeer diverse winkel waar u terecht kunt voor een hoop klusbenodigdheden. De online winkel is zeer gemakkelijk te navigeren. Zelfs als u het moeilijk vindt, heeft u de mogelijkheid om in het chatvenster een vraag te stellen aan de medewerkers. U kunt na het bestelproces ervoor kiezen om uw bestelling zelf op te halen of te laten bezorgen. Ook kunt u via de website een offerte aanvragen als uw wensen groter zijn dan op de website beschikbaar is. Mocht u nu liever een winkel bezoeken, dan kan dat bij Pontmeyer ook. Door het land zitten meer dan 40 vestigingen waar u ook terecht kunt. Combineer dat met een enorm breed assortiment en u bent op deze manier, zo voorzien van al uw kluswensen.

Wat is dat dan?

Maar om te weten of rabatdelen een uitkomst voor jou zijn, is het misschien eerst goed om te weten wat rabatdelen zijn. Rabatdelen zijn halfhouts planken die worden toegepast als horizontale gevelbekleding. Deze zijn leverbaar in diverse soorten en afmetingen. Zo kan u heel simpel een houtsoort en afmeting kiezen die past bij uw gevel en de uitstraling die u deze wilt geven. De levensduur van deze delen is vijftien tot 25 jaar. Best een hele poos dus. Daarom is het belangrijk dat u rabatdelen kiest van goede kwaliteit. Anders zou u zomaar veel eerder een versleten gevelbekleding kunnen hebben. Bij Pontmeyer wordt veel fijn gezaagd Zweeds rabat verkocht. Dit is een KTV goedgekeurde soort. De rabat van Pontmeyer is zeer makkelijk te monteren met zowel schroeven als spijkers. Zeker als je ervoor kiest om zelf in de weer te gaan met het hout en hamer, dan is het prettig als het materiaal waar je mee werkt prettig in de omgang is. Je wilt immers niet honderd keer terug naar de winkel omdat het hout wéér gespleten is.