De 3 belangrijkste summer fashion trends voor mannen

De 3 belangrijkste summer fashion trends voor mannen

29 april 2019 0 Door Remco

Iedereen wilt er goed uitzien in de zomer. Drooggetraind, goede looks, haartjes on fleek. Maar hoe zorg ik voor de ultieme zomer outfit? Dat leer je in deze blog! In deze blog vind je namelijk de 3 belangrijkste summer trends voor mannen.

Simpel maar stijlvol

De eerste zomer trend klinkt erg saai vind je niet? In de werkelijkheid kan het een hele goede combinatie zijn en er erg goed uit zien! Daarnaast is deze look ook zonder veel geld te kopen als je het goed aanpakt. Herenkleding vinden dat van top tot teen simpel is, vergt niet veel tijd en geld. Het gebruik van verschillende tinten is hierbij van belang. Draag bijvoorbeeld meerdere kleuren die samen goed staan, zoals koffie en beige samen, om te zorgen voor een goed en mooi geheel. Je wilt natuurlijk niet op ziekenhuispersoneel lijken met een eentonige outfit. Draag bijvoorbeeld een lichtere jas bij een wat donkerdere trui of shirt. Je kunt je simpele outfit ook laten shinen door opvallende schoenen te dragen.

Gekleurde jas

Laten we doorpakken met de gekleurde jas. De zomer staat voor zon, liefde, leven, geluk, laat je outfit dus spreken door een mooie licht gekleurde jas te dragen. Dit zorgt ervoor dat je middelmaat outfit, er toch iets zonniger uit komt te zien. Er zijn eenvoudige regels voor. De eerste is blijf bij kleding met een klassiek ontwerp, zoals een bomberjack of spijkerjack – zo wordt je veilige outfit al wat levendiger. Zorg er wel voor dat dit dan je enige opvallende kleur is, want als je meerdere opvallende kleuren draagt loop je kans de je je look verpest. To much is ook niet ideaal, zoals een felroze bomberjack, zoek jouw ideale kleur! Houdt daarbij rekening met je huidskleur voordat je een nieuwe aankoop doet!

Streetwear

Ondanks felle tegenstand op grote schaal, blijft de straat en sportkleding waar het is. Het blijft een trend, het is een dingetje. Het heeft er namelijk nog nooit zo goed uitgezien. Draag bijvoorbeeld een baggybroek met een oversized shirt en je outfit als al snel ready to go. Daarnaast zit het ook nog eens zo comfortabel, dat je er in wilt wonen. Een klein regeltje wel, draag streetwear met mate. Zorg ervoor dat streatwear gecombineerd wordt met bijvoorbeeld casual of classy, voor een totaal plaatje. Trek bijvoorbeeld een wit overhemd aan, met een joggingsbroek en nette schoenen en je outfit is helemaal af.